Vi hjälper fler att hitta sin drömutbildning!

Vi hjälper fler att hitta sin drömutbildning och karriär. Digital SYV innehåller information om Sveriges gymnasieskolor, program, inriktningar och yrken i lättsam form för dig som går i högstadiet och vill planera inför gymnasievalet.

Vi ville göra gymnasievalet enkelt.

Vår idé att skapa en app som gör gymnasievalet enklare kommer från egna erfarenheter. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt utbildning. Och hur jobbigt det känns när man väljer fel.

Därför vill vi ge dig som gymnasiesökande de bästa förutsättningarna att välja rätt.

Du får alla gymnasieskolor samlade på ett ställe. Med telefonen kan du enkelt skanna betygen med kameran och räkna ut ditt meritvärde med ett knapptryck. Du får direkt upp alla gymnasieutbildningar som du har behörighet till och studievägledare finns alltid där när frågor dyker upp.

Nu får du appen utan kostnad för studenter och dina föräldrar. Så att du kan välja rätt!

googlelogoapplelogo

1000+ utbildningar

Alla Sveriges gymnasieskolor samlade i en app.

Räknar ut meritvärde på nolltid

Skanna betygen med telefonen och få ditt meritvärde med ett knapptryck. Du får upp alla utbildningar som du har behörighet till.

Träffa en SYV

Få studie och yrkesvägledning direkt i appen.

Vad säger våra användare?

När jag sökte till gymnasiet hade jag ingen aning om vad jag letade efter. DigitalSYV hjälpte mig att utforska olika skolor och se de tillgängliga inriktningar i programmen!

profile Image

Mikael

Studerande

En fantastisk och smidig app som underlättar för eleven och ger möjlighet för studievägledaren att matcha elev till rätt skola.

profile Image

Annika

Studievägledare

Skanna QR-koden och ladda ner appen!

Gör gymnasievalet enkelt och få mer tid att göra vad du vill. Använd kameran på din iPhone eller Android för att skanna QR-koden och ladda ner appen i din mobil.

Skanna mig för att ladda ner appen!

Att hitta din drömutbildning har aldrig varit enklare.

Ladda ner appen till iPhone och Android idag! Appen är utan kostnad för studenter och deras föräldrar.

googlelogoapplelogo