Annonsera gymnasieskolan med Digital SYV!

Vill ni få fler ansökande till er gymnasieskola? Digital SYV är en app som matchar gymnasiesökande med rätt skolor baserat på betyg, plats och intressen. Det innebär att er skola visas för relevanta personer som ska göra sitt gymnasieval.

Våra användare kan sedan hitta er när de söker efter utbildningar. Men ni kan enkelt
öka er synlighet och få fler intressenter genom att skapa ett konto för era studievägledare i appen.

Så här fungerar det

Vi är riktigt bra på marknadsföring. Det innebär att vi drar in relevant trafik till vår app. En av de viktigaste funktionerna i appen är möjligheten för gymnasiesökande att få studievägledning.

När er studie och yrkesvägledare skapar ett konto i vår app ger ni användarna möjligheten att boka ett möte mer er SYV. I retur belönas ni genom att ni får kontakt med fler potentiella sökande och er gymnasieskola visas högre upp i sökresultatet när elever ska göra sitt gymnasieval.

Kontakta oss för mer information

Varför väljer skolor Digital SYV-appen?

Bra marknadsföring

Mässor och annonser i all ära. Men de tar tid att planera och kräver ofta ambitiösa resurser att utföra. Med vår app får ni synas direkt för elever som söker en gymnasieskola. Genom att koppla er SYV till appen visas skolan för fler gymnasiesökande. Ni behöver inte jaga elever, utan det är eleverna själva som kontaktar er när de har frågor.

Rätt målgrupp för er

Vår app används av gymnasiesökande från hela Sverige. Ni dyker upp i sökresultatet för de elever som bäst passar er skola baserat på betyg, plats och intressen. När er SYV har ett konto i appen blir de en ambassadör för er skola och får möjlighet att prata direkt med intresserade elever.

Värdefull statistik

När er SYV skapar ett konto hos oss får ni tillgång till värdefull statistik. Ni kan enkelt mäta den trafik som genereras via vår app. Få koll på hur många elever som besöker er profil i appen, hur många som klickar vidare till er hemsida och hur många som kontaktar er.

Steg 1: Ladda ner appen

Du kan enkelt ladda ner Digital SYV-appen till iPhone och Android via App Store eller Google Play.

googlelogoapplelogo

Steg 2: Skapa konto

Det går snabbt att komma igång. Välj att skapa ett konto som studievägledare. Skriv in information om vem du är, vilken kompetens du har och vart du jobbar. Verifiera profilen genom att ladda upp en bild på ditt ID-kort och certifikat för studievägledning.

Steg 3: Träffa elever

När vi har godkänt profilen är du redo att ta emot bokningar för att hjälpa gymnasiesökande med studievägledning. Samtalen tar plats via video eller chatt direkt i appen och du tar endast emot så många bokningar som du har tid för.

Saknas det information om er skola i appen?

Vårt mål är att alla skolor ska presenteras på bästa sätt, så att varje elev hamnar på rätt plats. Meddela gärna om det saknas information om er skola så lägger vi givetvis till det.

Funderar ni över något?

Vi hjälper er!

Vi svarar gärna på alla era frågor, välkommen att kontakta oss.

Adress

Kista Science Tower
Färögatan 33
164 51 Kista

Kontakta oss via formulär

Du kan även nå oss via kontaktformuläret. Vänligen fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter och ditt meddelande så återkommer vi inom kort!