En ny utmanare på marknaden och den senaste tekniken.

Digital SYV är en plattform som hjälper ungdomar att välja rätt utbildning. Med vår app kan elever snabbt räkna ut betyg, hitta skolor och prata med studie- och yrkesvägledare. På vår hemsida erbjuder vi tips om hur man gör ett bättre studieval. Verksamheten är en ny utmanare på marknaden med den senaste tekniken och kompetenta medarbetare.

Är du redo för en utmaning?

Vi vill skapa Sveriges bästa plattform som hjälper ungdomar att hitta rätt utbildning. För att nå vårt mål behöver vi ett starkt team av drivna människor som vill vara med och skapa förändring. Du som vill jobba här genomsyras av orden nytänk och engagemang. Hos oss får du en möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Fördelar med att jobba hos oss

Människan kommer först

För att skapa någonting speciellt behöver vi människor som älskar sitt jobb! Här får du ta del av en företagskultur som sätter din hälsa och trivsel i förarsätet.

Inspirerande vardag

Vi har skapat någonting som Sverige aldrig har sett förut. Det innebär en spännande vardag med snabba puckar och problemlösning. Här händer det verkligen saker!

Trygghet

Vi har ofta många bollar i luften här. Därför är det viktigt att du känner en stabilitet hos oss så att du kan må riktigt bra. Här får du alltid schyssta och trygga avtal som du kan förlita dig på!

Hjälp fler unga att hitta rätt utbildning

Allt vi gör grundas i viljan att ge ungdomar en bättre start på sin framtid. Vill du vara med och påverka? Då kan du ha en plats hos oss!

Lediga tjänster

Hjälp oss att driva och sprida Sveriges bästa app för gymnasiet!

App Utvecklare (React Native)

Kista, Stockholm

Heltid

Growth Manager

Kista, Stockholm

Heltid

Studievägledare

Kista, Stockholm

Heltid